Χ.Ακάρ: «Προστατεύουμε τα δικαιώματά μας στο Αιγαίο, στην Αν.Μεσόγειο & στην Κύπρο» (βίντεο)

Χ.Ακάρ: «Προστατεύουμε τα δικαιώματά μας στο Αιγαίο, στην Αν.Μεσόγειο & στην Κύπρο» (βίντεο)

Ο Τούρκος υπουργός Χουλουσί Ακάρ, υπεραμυνόμενος τις εργασίες και τις δαπάνες της τουρκικής κυβέρνησης, για την αμυντική βιομηχανία και τους εξοπλισμούς, δήλωσε πως «Προστατεύουμε αποτελεσματικά τα δικαιώματά μας στο Αιγαίο Πέλαγος, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο».

«Τα αποτελέσματα των εργασιών αυτών που γίνονται στην κατεύθυνση των εθνικών αξιών και των συμφερόντων μας, με αποφασιστικότητα, πίστη και υψηλό ηθικό, διακρίνονται στις πετυχημένες στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγονται εντός της χώρας και πέραν των συνόρων, όπως και στην προστασία των δικαιωμάτων συμφερόντων και ενδιαφερόντων μας σε Αιγαίο, Μεσόγειο και Κύπρο» δήλωσε ο Ακάρ, στη διάρκεια ομιλίας του, επισημαίνοντας τη σημασία της αμυντικής βιομηχανίας για τους σχεδιασμούς της Τουρκίας, στην ευρύτερη περιοχή και απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.