Δημοψήφισμα για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε προανήγγειλε ο Ερντογάν!

Δημοψήφισμα για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε προανήγγειλε ο Ερντογάν!

Δημοψήφισμα για την εισδοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει ο Ερντογάν, δηλώνοντας ότι θα συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τους συναδέλφους του.

Κατά τη διάρκεια σημερινής ομιλίας του ο Ερντογάν εμφανίστηκε εξοργισμένος με την αργοπορία των ενταξιακών συνομιλιών και ανέφερε:

«Είναι 2018 και ακόμη μας έχουν ακόμη ‘στο περίμενε’, είπε μιλώντας σε φόρουμ στην Κωνσταντινούπολη και πρόσθεσε:

«Είναι δικαίωμά μας όμως να πάμε στα 81 εκατομμύρια λαού και να δούμε τι απόφαση θα βγάλουν αυτά τα 81 εκατομμύρια» είπε, αναφερόμενος στο τουρκικό εκλογικό σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.