ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Ακσενέρ: «Αν χρειαστεί θα κάνουμε πάλι απόβαση στην Κύπρο» – Η «λύκαινα» απειλεί με νέα εισβολή

Μ.Ακσενέρ: «Αν χρειαστεί θα κάνουμε πάλι απόβαση στην Κύπρο» – Η «λύκαινα» απειλεί με νέα εισβολή

«Αν χρειαστεί θα κάνουμε και πάλι απόβαση» δήλωσε σήμερα η υπερεθνικίστρια Μ.Ακσενέρ.

Η πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας επιδόθηκε σε νέο παραλήρημα, απειλώντας ευθέως την Κύπρο με νέα τουρκική εισβολή.

«Αν χρειαστεί θα κάνουμε κι άλλη απόβαση στην Κύπρο», είπε η «λύκαινα» Μεράλ Ακσενέρ ενώ προχώρησε ακόμα πιο πέρα λέγοντας πως «η Κύπρος είναι και θα παραμείνει τουρκική».

Στο ίδιο μήκος κύματος όμως συνεχίζουν την προκλητική ρητορική και τα τουρκικά ΜΜΕ με τίτλους όπως «οι Έλληνες έχουν τρεις μήνες να πατήσουν».

Αναφέρονται μάλιστα στο ραντάρ που τοποθέτησαν στη νησίδα Τσαβούς (3 ναυτικά μίλια από το Μπόντρουμ ή Αλικαρνασσός) και κρατά μακριά τους «κακούς Έλληνες», αφού όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, χάρη στο στρατιωτικό φυλάκιο που δημιουργήθηκε «οι Έλληνες στρατιώτες παρακολουθούν από την Καλόλιμνο τα Ίμια».

«Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν στα Ίμια», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του πρακτορείου ειδήσεων IHA.

«Εδώ και 25 χρόνια Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν στα Ίμια, κάτι που έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών. Ο ελληνικός Στρατός επί 25 χρόνια παραβιάζει τα τουρκικά χωρικά ύδατα. Ωστόσο, χάρη στη στρατιωτική βάση που χτίστηκε στο Τσαβούς, 1,5 μίλι από τα Ίμια, οι Έλληνες στρατιώτες δεν μπορούν να πλησιάσουν», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «εδώ και περίπου τρεις μήνες οι Έλληνες στρατιώτες δεν έχουν εμφανιστεί στα Ίμια και τα παρακολουθούν από το νησί Καλόλιμνος. Από την άλλη, οι δυνάμεις της ακτοφυλακής μας συνεχίζουν τις περιπολίες επί 24ώρου βάσεως, αποτρέποντας την είσοδο μεταναστών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.