ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

79 φορές ισόβια ζήτησε Τούρκος εισαγγελέας για 16 στρατιωτικούς της αεροπορικής βάσης «Akinci»

79 φορές ισόβια ζήτησε Τούρκος εισαγγελέας για 16 στρατιωτικούς της αεροπορικής βάσης «Akinci»

Τούρκος εισαγγελέας ζήτησε τη Δευτέρα πολλαπλές επιβληθείσες ποινές ισόβιας κάθειρξης για 16 Στρατιωτικούς και τέσσερα μη στρατιωτικά μέλη του Οργανισμού Terrorist Fetullah (FETO), ομάδα πίσω από τη προσπάθεια πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, σύμφωνα με μια δικαστική πηγή.

Ο Adnan Gumus, δημόσιος εισαγγελέας στην πρωτεύουσα της Άγκυρας, συνέστησε 79 επιβληθείσες ποινές ισόβιας κάθειρξης για τους Στρατιωτικού και τους λεγόμενους πολιτικούς ιμάμηδες της τρομοκρατικής ομάδας σε ακρόαση σχετικά με τα περιστατικά στην αεροπορική βάση Akinci.

Στο Akinci, μια αεροπορική βάση στα βόρεια της πρωτεύουσας Άγκυρα – που μετονομάστηκε σε Murted μετά το πραξικόπημα – οι πραξικοπηματίες σύμφωνα με τις κατηγορίες εγκαθίδρυσαν ένα κέντρο διοίκησης για το συντονισμό των επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών που επιτέθηκαν στο κοινοβούλιο και στο προεδρικό μέγαρο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λεγόμενοι πολιτικοί ιμάμηδες Kemal Batmaz, Hakan Cicek, Nurettin Oruc και Harun Binis και οι Στρατιωτικοί κατηγορούνται για παραβίαση του συντάγματος, προσπάθεια δολοφονίας του Ερντογάν και δολοφονία 77 ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.