ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Καλύβι» μοιάζει ο Λευκός Οίκος – Μόνο τα χαλιά στο παλάτι Ερντογάν στοιχίζουν εκατομμύρια! (βίντεο)

«Καλύβι» μοιάζει ο Λευκός Οίκος – Μόνο τα χαλιά στο παλάτι Ερντογάν στοιχίζουν εκατομμύρια! (βίντεο)

Με φτωχόσπιτο μοιάζει ο Λευκός Οίκος μπροστά, στο Ακ Σαράι, το παραμυθένιο παλάτι Ερντογάν.

Το «Λευκό Σαράι, χτισμένο σε μια έκταση 300.000 τ.μ., με μαρμάρινα δάπεδα, Μedia Room και 1150 κρεβατοκάμαρες, είναι από τα πιο εντυπωσιακά και και μεγάλα οικοδομήματα της σύγχρονης εποχής, ίσως μάλιστα το μεγαλύτερο παλάτι που έχει χτιστεί παγκοσμίως τα τελευταία 100 χρόνια.

Με 250 από τα 1150 δωμάτια να προορίζονται για αποκλειστική χρήση της Οικογένειας Ερντογάν, το μόλις 5 ετών και 40.000 τ.μ παλάτι, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, διαθέτει ιαματικές πηγές, πισίνες, τουρκικά ατμόλουτρα , βοτανικό κήπο, λίμνες, έπιπλα επενδυμένα με μετάξι και πανάκριβα διακοσμητικά.

Λέγεται μάλιστα πως μόνο τα χαλιά στα οποία πατά κανείς, αξίζουν 9 εκατομμύρια, ενώ μια ταπετσαρία, μια πόρτα και κάθε ποτήρι, κοστίζουν 2.600, 6,500 εκατομμύρια και 286 ευρώ αντίστοιχα.

Μάλιστα, είναι σύμφωνα με υπολογισμούς 4 φορές μεγαλύτερο από το Μπάγκιγχαμ και 12 από το Κρεμλίνο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.