ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η εμμονή του Ερντογάν με τα μουστάκια είναι… κολλητική (βίντεο)

Η εμμονή του Ερντογάν με τα μουστάκια είναι… κολλητική (βίντεο)

Το μουστάκι του Ταγίπ Ερντογάν είναι το… σήμα κατατεθέν του Τούρκου προέδρου και δεν το έχει αποχωριστεί εδώ και αρκετές δεκαετίες. Πρόκειται για ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει άλλωστε τους συντηρητικούς μουσουλμάνους. Όμως φαίνεται πως η «εμμονή» του με τα μουστάκια δεν περιορίζεται στο δικό του πρόσωπο, αλλά επεκτείνεται και στους συνεργάτες του, στους οποίους ο Ερντογάν επιβάλλει να έχουν κι αυτοί μουστάκια.

Χαρακτηριστική είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η περίπτωση ενός υποψηφίου δημάρχου του κόμματος του Ερντογάν, στον οποίο η κάμερα είχε «συλλάβει» τον Τούρκο πρόεδρο να τον επιπλήττει επειδή δεν είχε μουστάκι και να τον προτρέπει να αφήσει. Πράγματι, λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε με μουστάκι…

Μουστάκι έχει και ο υποψήφιος του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη και πρώην πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, αλλά και ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραΐμ Καλίν. Πολλοί είναι επίσης και οι υπουργοί του που παλιότερα δεν είχαν μουστάκι, όμως τώρα έχουν… αλλάξει γνώμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.