Ο Ερντογάν έγινε… viral- Έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά (βίντεο)

Ο Ερντογάν έγινε… viral- Έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά (βίντεο)

Το νέο προεκλογικό τραγούδι του Σουλτάνου ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία. Όλα του τα «όπλα» ρίχνει στην προεκλογική μάχη ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία.

Αυτή τη φορά, ο Ερντογάν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε προεκλογική συγκέντρωση… Οι στίχοι όπως ήταν αναμενόμενο, μιλούσαν για τον λαό και την πατρίδα, με τον Σουλτάνο να δίνει τον ρυθμό!

Αλλά δεν έφτανε αυτό καθώς, όπως μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο Τούρκος πρόεδρος διαφήμισε μέχρι και… τσάι, προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους!

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, οι δήμοι σε ολόκληρη την Τουρκία θα ξεκινήσουν να πωλούν τρόφιμα σε χαμηλές τιμές, προκειμένου να συναγωνιστούν τις ολοένα κι υψηλότερες τιμές στα σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν ορισμένοι άνθρωποι (επικεντρώνονται στην αύξηση των τιμών) στα σούπερ μάρκετ ή αλλού, οι δήμοι μας θα αρχίσουν να πωλούν τρόφιμα» είπε ο Ερντογάν, σε μια ομιλία που εκφώνησε στην πόλη Σίβας. «Εμείς θα εισαγάγουμε προϊόντα εκεί σε χαμηλότερες τιμές» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.