ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το S-70 Blackhawκ στον τουρκικό Στρατό: Πόσα έχει – Πόσα βρίσκονται υπό παραγγελία

Το S-70 Blackhawκ στον τουρκικό Στρατό: Πόσα έχει – Πόσα βρίσκονται  υπό παραγγελία

Η πτώση του τουρκικού ελικοπτέρου S-70 στην Κωνσταντινούπολη είναι αφορμή νγια να δούμε το στόλο των τουρκικών μεταφορικών ελικοπτέρων που θα αποτελέσουν και το κύριο μέσο αεραπόβασης των τουκρικών δυνάμεων.

Ο τουρκικός Στρατός χρησιμοποιεί το μεταφορικό ελικόπτερο Blackhawk ως το κύριο ελικόπτερο εφόδου το οποίο διαθέτει σε μεγάλους αριθμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Στρατός διαθέτει 56 S-70A Blackhawk και η τουρκική Χωροφυλακή 23 S-70A Blackhawk.

Να σημειωθεί πως σε παραγγελία υπάρχουν 109 T-70I Blackhawk που παραγγέλθηκαν τον Απρίλιο του 2011 έναντι κόστους 3,5 δισ. δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.