ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεράλ Ακσενέρ σε «μεγάλα κέφια»: «Γιατί ο Τσίπρας δεν πήγε στο μαυσωλείο του Κεμάλ – Τι γίνεται αδέρφια;»

Μεράλ Ακσενέρ σε «μεγάλα κέφια»: «Γιατί ο Τσίπρας δεν πήγε στο μαυσωλείο του Κεμάλ – Τι γίνεται αδέρφια;»

Τις επισκέψεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα επέκρινε η ηγέτης της ακροδεξιάς, Μεράλ Ακσενέρ, μιλώντας σήμερα (12/2) στην κοινοβουλευτική της ομάδα.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Sigmalive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, η Μεράλ Ακσενέρ σαφώς ενοχλημένη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον ρώτησε γιατί επέτρεψε στον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί την Αγία Σοφία και τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, ενώ δεν πήγε στο μαυσωλείο του Ατατούρκ στην Άγκυρα να καταθέσει στεφάνι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στη χώρα μας ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Φιλοξενούμενος είναι και καλώς έκανε που ήρθε. Aλλά έκανε κάποια πράγματα που δεν άρεσαν. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε στην Αγία Σοφία. Μετά στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Έπειτα με τον Πατριάρχη συμμετείχε σε λειτουργίες. Πού δεν πήγε όμως ο Τσίπρας; Στο μαυσωλείο του Ατατούρκ δεν πήγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας φιλοξενούμενος δεν επισκέφτηκε τον ιδρυτή της Τουρκίας, το Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Όμως, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του κράτους μας, αυτό αποτελεί όρο. Πως το επιτρέπουμε; Πώς το επιτρέπετε; Τι γίνετε αδέλφια; Ποιος είναι ο στόχος σας; Όταν η Ελλάδα είχε οικονομική κρίση, κάνατε αστεία ότι ‘θα αγοράσουμε την Ελλάδα’. Τι έγινε; Όταν τελείωσαν τα χρήματα, τελείωσε και η παλικαριά σας;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.