ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Μεγάλη ήττα του Τούρκου παραγωγού – Το παιχνίδι έχει «πατώσει» και τελειώνει πρόωρα

Survivor: Μεγάλη ήττα του Τούρκου παραγωγού – Το παιχνίδι έχει «πατώσει» και τελειώνει πρόωρα

«Κάθε πέρυσι και καλύτερα» φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Survivor, αφού πλέον τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτικά.

Η ελληνοτουρκική «μάχη» δεν κατάφερε να συγκινήσει ούτε τους Έλληνες αλλά ούτε και τους Τούρκους τηλεθεατές, καθώς η τηλεθέαση είναι πιο χαμηλή από κάθε άλλη φορά.

Έτσι, οι δραστικές λύσεις κρίθηκαν απαραίτητες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αρχικά αναμένονται ανακατατάξεις στις δύο ομάδες , με προσθαφαιρέσεις παικτών, με το concept «Ελλάδα – Τουρκία» να φτάνει στο τέλος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς εκ των έσω, μόλις δύο εβδομάδες έχει το ριάλιτι περιθώριο να ανακάμψει. Αν αυτό δεν συμβεί, το concept θα επιστρέψει στην αρχική μορφή του με «Διάσημους» και «Μαχητές». Αυτός είναι και ο λόγος που η παραγωγή έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με διάφορους celebrities μεταξύ των οποίων και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται, πάντως, το κοινό έχει κουραστεί από το όλο concept της επιβίωσης, όχι μόνο στον ΣΚΑΪ μα και στα άλλα κανάλια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.