Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: «Θα τα πάρουμε όλα – Τα S-400 τον Ιούλιο και τα F-35 το Νοέμβριο»

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: «Θα τα πάρουμε όλα – Τα S-400 τον Ιούλιο και τα  F-35 το Νοέμβριο»

Τα πάντα κυλούν ομαλά αναφορικά με τις παραδόσεις προηγμένων οπλικών συστημάτων στην Τουρκία επιμένει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Έτσι σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου οι πρώτες μονάδες των ρωσικών αντιαεροπορικών συστυημά6των πρόκειται να φτάσουν στον ερχόμενο Ιούλιο στην Τουρκία, ενώ τα F-35 αναμένονται το Νοέμβριο.

«Tα πρώτα F-35 αναμένονται να προσγειωθούν το Νοέμβριο στην Τουρκία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην όλη διαδικασία και όλα κυλούν ομαλά. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πιλότους και τους τεχνικούς οι οποίοι συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους κανονικά στις ΗΠΑ», ανέφερε ο Τούρκος εκπρόσωπος για να συνεχίσει:

«Σε ότι αφορά τα S-400 θα παραδοθούν τον Ιούλιο και θα εγκατασταθούν στα τέλη Οκτωβρίου. Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση».

https://twitter.com/eha_news/status/1105455288084295683



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.