ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίδειξη δύναμης του τουρκικού Ναυτικού στα Δαρδανέλια εν μέσω έντασης στο Αιγαίο

Επίδειξη δύναμης του τουρκικού Ναυτικού στα Δαρδανέλια εν μέσω έντασης στο Αιγαίο

Σε μια ακόμη επίδειξη δύναμης προχώρησε το τουρκικό Ναυτικό εν μέσω έντασης με την Ελλάδα εξαιτίας των πρωτοφανών δηλώσεων τόσο του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν όσο και των ανακοινώσεων του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Έτσι στο πλαίσιο της 104ης επετείου της νίκης της επί των συμμάχων της Αντάντ στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο το τουρκικό Ναυτικό έκανε «παρέλαση» με 19 μονάδες και το Γενικό Επιτελείο της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του τουρκικού Επιτελείου Ναυτικού οι 19 μονάδες, πέρασαν στα ανοιχτά του μνημείου που υπάρχει στην είσοδο των Δαρδανελίων από το Αιγαίο.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ χαιρέτισε τα πλοία που με τη σειρά τους προχώρησαν σε κανονιοβολισμούς.

Η φρεγάτα «Κεμαλρέις» που φέρει το όνομα του Κεμάλ, του νικητή στρατηγού της μάχης, επίσης χαιρέτησε με κανονιοβολισμούς τα διερχόμενα πλοία και τον Ακάρ.

Τα 19 πλοία βγήκαν εχθές από τον ναύσταθμο του Τσανάκαλε στο Αιγαίο και παρέλασαν στην είσοδο των Δαρδανελίων, όπου βρίσκεται το σχετικό με τη νίκη μνημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.