ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τουρκία – Σεισμός: Πήδηξε πανικόβλητος από το μπαλκόνι και τραυματίστηκε

Τουρκία – Σεισμός: Πήδηξε πανικόβλητος από το μπαλκόνι και τραυματίστηκε

Ο σεισμός που σημειώθηκε νωρίτερα στην Τουρκία δημιούργησε αναταραχές, ενώ είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.

Πανικός προκλήθηκε στους κατοίκους της πόλης Ατσιπαγιάμ, στην επαρχία Ντενιζλί, από τον ισχυρό σεισμό των 5,5 Ρίχτερ

Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης την ώρα του σεισμού ένας άνθρωπος, μέσα στον πανικό του, πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ακόμη, δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί εξαιτίας τούβλων που έπεσαν από τις οροφές σπιτιών.

Το σεισμολογικό ινστιτούτο του Καντιλί ανέφερε ότι ο σεισμός, που σημειώθηκε στις 09:34 τοπική ώρα (08:34 ώρα Ελλάδας), είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Ακολούθησαν τέσσερις μετασεισμοί μεγέθους 3,4 ως 4,2 βαθμών.

Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,7 βαθμοί, ενώ το ευρωπαϊκό κέντρο EMSC 6,4 βαθμοί.

Αξιωματούχοι των πόλεων Ουτσάρι και Γενικόι, όπου ήταν το επίκεντρο του σεισμού, δήλωσαν στο NTV ότι περίπου 20 κτήρια και σπίτια υπέστησαν ζημιές, με τις Αρχές να εξακολουθούν να αποτιμούν την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Σμύρνη, την Αττάλεια αλλά και τη Ρόδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.