ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Ακάρ: «Η εισβολή του 1974 στην Κύπρο ήταν ένα έπος – Τίποτε δεν θα γίνει χωρίς εμάς»

Χ.Ακάρ: «Η εισβολή του 1974 στην Κύπρο ήταν ένα έπος – Τίποτε δεν θα γίνει χωρίς εμάς»

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χ.Ακάρ χαρακτηρίζοντας αυτή την φορά ως έπος την εισβολή στην Κύπρο!

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ σε ομιλία του στην Άγκυρα δήλωσε πως «᾽Ένα έπος έχει γραφτεί και το 1974 στην Κύπρο. Απο τους ήρωες μας τους νεκρούς μας και από εσάς. Εμείς ήρθαμε πιο αργά στην Κύπρο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1974 στην Κύπρο. Είχαμε έρθει στην Κύπρο για να σας βοηθήσουμε όμως εσείς είχατε τελειώσει την δουλειά».

Ο Ακάρ ανέφερε παράλληλα πως «στην Κύπρο, η Τουρκία, θα συνεχίσει να είναι η εγγύηση της ειρήνης και της ασφάλειας, στα πλαίσια των συμφωνιών συμμαχίας και εγγυήσεων και να υπερασπίζεται να δικαιώματα και τα συμφέροντα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στην ανατολική Μεσόγειο, είμαστε υπέρ της επίλυσης όλων των θεμάτων στα πλαίσια της καλής γειτονίας, της ειρήνης και του διεθνούς δικαίου. Όμως, δεν επιτρέψαμε και δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο! Όλοι πρέπει να γνωρίζουν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιβιώσει κάποια απόφαση, χωρίς την παρουσία, την έγκριση, τη σύμφωνη γνώμη της Τουρκίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.