ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα πτώση για την τουρκική λίρα: Έχασε 3% σε μια εβδομάδα

Νέα πτώση για την τουρκική λίρα: Έχασε  3% σε μια εβδομάδα

Νέα πτώση σημειώνει η τουρκική λίρα εν μέσω απογοήτευσης για τα μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας που ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Έτσι η ισοτιμία της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου κινείται γύρω στο 5,78 με αποτέλεσμα η νέα πτώση να βρίσκει το τουρκικό νόμισμα 3% χαμηλότερα από το κλείσιμο της Παρασκευής.

Στην πτώση της τουρκικής λίρας συνέβαλε και η ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας ότι μειώθηκαν τα αποθέματα ξένου συναλλάγματος κατά 1,9 δισ. δολάρια στα 27,9 την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αλλά και η διόρθωση των στοιχείων των καταθέσεων των Τούρκων σε ξένο νόμισμα σε 181,88 δισ. δολάρια από 181,13, που ανέφερε χθες. Η μετατροπή των αποταμιεύσεων των Τούρκων σε ξένο νόμισμα ερμηνεύεται από αναλυτές ως μείωση της εμπιστοσύνης στην τουρκική λίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.