ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τουρκικός Τύπος σχολιάζει Ε.Αποστολάκη: «Η ισορροπία στο Αιγαίο θα αλλάξει άρδην με τους S-400»

Τουρκικός Τύπος σχολιάζει Ε.Αποστολάκη: «Η ισορροπία στο Αιγαίο θα αλλάξει άρδην με τους S-400»

Ευρεία δημοσιότητα λαμβάνουν στην Τουρκία οι χθεσινές δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη στο OPEN TV.

Ο τουρκικός Τύπος, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Open Tv Μαρία Ζαχαράκη, επικεντρώνει τα σχόλιά του στη δήλωση του υπουργού Άμυνας για τις ισορροπίες που αναμένεται να αλλάξουν στο Αιγαίο σε μία ενδεχόμενη παραλαβή του ρωσικού αντι-πυραυλικού συστήματος S-400 από την Τουρκία.

Το NTV φιλοξενεί το σχόλιο για τους S-400 από τον Έλληνα υπουργό Άμυνας

Η Σαμπάχ παρουσιάζει ως παραδοχή τη δήλωση Αποστολάκη, υπό τον τίτλο «Η κατάσταση στο Αιγαίο θα αλλάξει άρδην»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.