Αλήθεια, για το μακελειό στα Βορίζια πόσους συλλάβανε;

Ρ.Τ.Ερντογάν προς στρατιωτικούς: «Σώσατε τους αδελφούς μας στην Κύπρο από τις συμμορίες και θα το ξανακάνετε»

Ρ.Τ.Ερντογάν προς στρατιωτικούς: «Σώσατε τους αδελφούς μας στην Κύπρο από τις συμμορίες και θα το ξανακάνετε»

Πολεμικό κλίμα με πολεμικές δηλώσεις δημιουργεί πλέον ο Ρ.Τ.Ερντογάν και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ετοιμάζεται για μείζονα κρίση με την Ελλάδα αφού όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να διακόψει την παράνομη κατοχή της κυπριακής ΑΟΖ όπου σκοπεύει να προχωρήσει σε παράνομες γεωτρήσεις.

«Eσείς θα σταματήσετε τις αυξανόμενες προσπάθειες παραβίασης των δικαιωμάτων μας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χθες το βράδυ, σε ομιλία του στους φοιτητές της αντίστοιχης τουρκικής Σχολής Ευελπίδων.

Είπε ακόμη ότι “ήσασταν εσείς και πάλι που σώσατε τους αδελφούς μας που υπέφεραν από την τυραννία των δολοφονικών συμμοριών στην Κύπρο”.

«Εσείς θα αντιμετωπίσετε σαν ατσάλι κάθε απειλή σε κάθε σπιθαμή των συνόρων μας αλλά και πέρα από τα σύνορά μας διότι εσείς είστε ο εκπρόσωπος του λαού μας, η ατσάλινη γροθιά του, η σκληρή καρδιά του, το βλέμμα του που τρυπάει το σκοτάδι και που αγκαλιάζει το μέλλον»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.