ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπαράζ δηλώσεων κορυφαίων Τούρκων υπουργών: «Ξεκίνησαν προετοιμασίες επίθεσης κατά Τουρκίας-Αιχμή του δόρατος η Ελλάδα»

Μπαράζ δηλώσεων κορυφαίων Τούρκων υπουργών: «Ξεκίνησαν προετοιμασίες επίθεσης κατά Τουρκίας-Αιχμή του δόρατος η Ελλάδα»

Σε μπαράζ πρωτοφανών δηλώσεων προχώρησαν πριν λίγο κορυφαία στελέχη του “σκληρού πυρήνα” του Ρ.Τ.Ερντογάν κατά των ΗΠΑ ενώ δημοσίευσαν και χάρτη που δείχνει -σύμφωνα με αυτούς- πως διαμορφώνεται η επόμενη μέρα στην περιοχή με βάσεις των ΗΠΑ σε Ελλάδα και νέα βάση ραντάρ σε Αλεξανδρούπολη για τον έλεγχο των Στενών και του Αιγαίου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι κορυφαίοι και πλέον σκληροί Τούρκοι υπουργοί και σύμβουλοι, Σοϊλού, Κουρτουλμούς, Καραγκιούλ, υποστηρίζουν πως στην περιοχή διαμορφώνεται ένα σκηνικό σύγκρουσης με HΠΑ και αιχμή του δόρατος την Ελλάδα.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Σ.Σοιλού, αυτός που υποδέχτηκε την ρωσική εθνική φρουρά, τόνισε πως οι “S-400 είναι θέμα ανεξαρτησίας”.

“Γνωρίζετε την ανεξαρτησία, γνωρίζετε την ελευθερία που έχουμε σήμερα. Η Τουρία μπορεί να δεχτεί επίθεση οποιαδήποτε στιγμή με μεγάλης εμβέλειας πυραύλους.

Εχουμε έναν ισχυρό πολιτισμό από την μέρα που ήθραμε στην γη αυτή. Λαμβάνουμε αποφάσεις, είμαστε σε άλλο σημείο σήμερα. Δημιουργούμε στέρεες βάσεις.

Στα χέρια μας βρίσκονται οι επιλογές του Έθνους μας.

Οι ΗΠΑ με έβαλαν στη λίστα κυρώσεων. Γιατί αυτό; Γιατί είπα ότι βρίσκονταν πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος. Η Τουρκία λέει πλέον: Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ.

Δεν θα παραιτηθούμε.

Εχουμε ένα νέο αγώνα απέναντι σε κάποιους που θέλουν να ενώσουν Αλεβίτες, Σουνίτες, Κούρδους και άλλους. Αυτός ο αγώνας για την Πόλη θα είναι επικίνδυνος. Θέλουν αποσταθεροποίηση της Τουρκίας.

“Οι S-400 είναι μια μάχη για το μέλλον της Τουρκίας”

Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος του AKP, Νουμάν Κουρτουλμούς λέγοντας πως οι “S-400 είναι μια μάχη για το μέλλον της Τουρκίας”.

“Δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Είναι ένα ζήτημα για το μέλλον της περιοχής της Τουρκίας και σχετίζεται με ζητήματα ασφάλειας.

Είμαστε ήδη στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ναι για να ακριβολογούμε, αντιμετωπίζουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αν και δεν έχει επίσημα όνομα. Αλλά αυτός έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τουλάχιστον τα τελευταία 5-6 χρόνια.

Τον βλέπουμε ως οικονομικό πόλεμο και ως εμπορικό. Λαμβάνουμε μέρος σε μια διαδικασία με Ρωσία, Ιαπωνία, Ινδία, Αφρική και ΕΕ.

Υπάρχει μια γεωγραφία με τα παλαιστινιακά εδάφη στο επίκεντρο, την Μεσοποταμία στα ανατολικά και τις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας στα νότια και την ανατολική Μεσόγειο μέχρι τα ανατολικά του Σινά.

Ο πόλεμος είναι δια αντιπροσώπων μέχρι τώρα τουλάχιστον εδώ και 7-8 χρόνια. Από το ISIS στο PYD, στο PKK, ο σκοπός όλων αυτών είναι να αλλάξει ο χάρτης της περιοχής.

Για αυτό χρειαζόμαστε τους S-400. Τώρα εξαρτιόμαστε από άλλους για αντιαεροπορική “ομπρέλα”.

Σε λίγο οι ΗΠΑ με την υποστήριξη Σαουδικής Αραβίας και ΗΑΕ θα ανακοινώσουν την “Συμφωνία του Αιώνα”. Ηδη την έχουν διαρρεύσει όπως άλλωστε κάνουν πάντα.

Δεν θέλουν μια ισχυρή Τουρκία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα”!

Στη συνέχεια την “σκυτάλη” πήρε ο εξ απορρήτων του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ι.Καραγκιούλ.

“Και τώρα τι; Η Τουρκία πήρε ήδη τους S-400. Για ποιο πράγμα ετοιμάζεστε;

Πιέζουν και εκβιάζουν την Τουρκία. Κάποιοι αμερικανοί αξιωματούχοι μας λένε ότι θα αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρές συνέπεειες.

Μας εκβίασαν με κάθε τρόπο, με κυρώσεις με απειλές με μη παράδοση των F-35 . Tώρα μας φέρνουν μια νέα απειλή.

Από τις 15 Ιουλίου 2016 οι ΗΠΑ μας επιτίθενται σε κάθε περιοχή.

Πρόκειται για μια γλώσσα εχθρική που αποκαλύπτει τι έχουν στο μυαλό τους. Είναι μια γλώσσα που δείχνει ότι δεσμοί όπως η συμμαχία του ΝΑΤΟ, η συνεργασία με ΗΠΑ και οι σχέσεις με το δυτικό στρατόπεδο έχουν γκρεμιστεί και πως ΗΠΑ και Τουρκία βλέπουν ο ένας τον άλλον ως “απειλή”.

Το επόμενο βήμα μετά από αυτά είναι το “θα σας κτυπήσουμε”.

Ολοι το γνωρίζουν αυτό. Γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ θέλουν να απομονώσουν την Τουρκία σε ολόκληρη την περιοχή, κτίζουν ένα αραβικό μπλοκ εναντίον μας και διαδίδουν αντιτουρκικά συναισθήματα σε όλη την περιοχή.

Αντιμετωπίζουμε αμερικανικές επιθέσεις από το Σουδάν (πρώτο το pronews.gr είχε αποκαλύψει την αποκαθήλωση του κολλητού του Ρ.Τ.Ερντογάν) μέχρι την Σομαλία και από τον Περσικό Κόλπο μέχρι την βόρεια Συρία.

Η απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016 ήταν μια αμερικανική επίθεση μέσω της οργάνωσης FETO την οποία αποκρούσαμε. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους ηττήθηκαν από την εθνική αντίσταση της Τουρκίας.

Το πολυεθνικό σχέδιο τους κατέρρευσε εκείνη τη στιγμή. Αν είχαν πετύχει θα είχαμε γίνει Συρία. Η χώρα θα ήταν διαμελισμένη σε κομμάτια και ο χάρτης θα είχε επανασχεδιασθεί για δεύτερη φορά μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ομως οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις επιθέσεις τους με επιχειρήσεις σε Συρία και Ιράκ για να καταλάβουν τον νότο. Χρησιμοποιούν το PKK και τα εδάφη του ISIS ακόμα.

Ακόμη και στις τοπικές εκλογές παρενέβησαν, στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι εδώ, πραγματοποιούν περιφερειακές επιθέσεις με στόχο την Τουρκία μέσω Σαουδικής Αραβίας και ΗΑΕ.

Eχουν στοχοποιήσει ολόκληρη την περιφερειακή παρουσία, επιρροή και μονάδες της Τουρκίας.

Πρόκειται για πολιτική, στρατιωτική, οικονομική επίθεση εναντίον της χώρας μας!

Θέλουν να μείνει η Τουρκία ανυπεράσπιστη.

Είναι αυτό κάποιο είδος προετοιμασίας.

Οι S-400 είναι απλά μια πρόφαση για επιθέσεις εναντίον μας.

Γιατί θέλουν να μας αφήσουν χωρίς αεράμυνα;

Θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και γνωρίζουν πως οι S-400 θα την αποτρέψει;

Είναι σαν να μας λένε: “Μείνετε όπως είστε, έχουμε μια έκπληξη για εσάς”

Κάνουν προετοιμασίες;

Πρέπει να δούμε την καταιγίδα που πλησιάζει.

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και ο κίνδυνος έρχεται από ΗΠΑ και Ισραήλ. Ερχεται μια ανοιχτή, επικείμενη και μεγάλη επίθεση εναντίον μας.

Ο κίνδυνος προέρχεται από κράτη που χρησιμοποιύνται ως “Δούρειοι Ίπποι”.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για παρέμβαση εκ των έσω και αν τα σχέδια τους δεν πετύχουν και τώρα, τότε θα υπάρξει άμεση παρέμβαση.

Η Τουρκία δεν έχει επιλογή από το να ενισχύσει την αμυντική της ισχύ χωρίς να χάσει ούτε στιγμή.

Αιγαίο-Μεσόγειος και Βόρεια Συρία.

Δείτε την ενίσχυση των δυνάμεων από Ισραήλ και Ελλάδα” καταλήγει ο σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Στο ίδιο “μήκος κύματος” τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν με περισσότερες λεπτομέρειες το αντιαμερικανικό κρεσέντο δημοσιεύοντας και χάρτη που απεικονίζει την διεξαγωγή μελλοντικής επίθεσης κατά της Τουρκίας.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως “οι ΗΠΑ προσέγγισαν την Αλεξανδρούπολη με 4.500 στρατιώτες. Συγκεντρώνουν στρατό στις γειτονικές χώρες της Τουρκίας όπως Ελλάδα και Βουλγαρία.

Ο αμερικανικός στρατός με το πλοιο “Green Ridge” μετέφερε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης 800 οχήματα της Ταξιαρχίας Stryker και υπόλοιπα οπλισμό.

Το κοινοποίησε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Ο Τ.Πάιατ ανέφερε πως το πλοίο εισήλθε για να μετάσχει στις ασκήσεις Sabre Guardian και Decisive Strike που θα γίνουν σε βαλκανικές χώρες.

Η μεταφορά τόσο μεγάλου αριθμού όπλων και εξοπλισμού του αμερικανικού στρατού στις γειτονικές χώρες της Τουρκίας Ελλάδα και Τουρκία, εκλαμβάνεται ως αντίμετρο κατά της Τουρκίας για την ένταση που υπάρχει στην Μεσόγειο.

Οι Αμερικανοί βρίσκονται μόνο 60 μίλια μακριά από μας.

Στην Αλεξανδρούπολη θέλουν να βάλουν νέο σύστημα ραντάρ για να επιβλέπει τα Στενά και να σκανάρει το Αιγαίο ενώ θέλουν ανακατασκευή του λιμανιού της περιοχής.

Τα δεδομένα θα αποστέλονται στα αρχηγείο στην Αθήνα αλλά και στην κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ.

Το ίδιο σύστημα ραντάρ θα υπάρχει στην Κρήτη αλλά και σε Κύπρο”.




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.