ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μήνυμα Ερντογάν από G20: «Καμία υποχώρηση για τους S-400 – Ξεκινούν οι παραδόσεις»

Μήνυμα Ερντογάν από G20: «Καμία υποχώρηση για τους S-400 – Ξεκινούν οι παραδόσεις»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει υποχώρηση όσον αφορά τη συμφωνία για την απόκτηση του συστήματος αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας ρωσικής κατασκευής S-400, προσθέτοντας ότι «τα βλέμματα είναι στραμμένα στη διαδικασία παράδοσης», η οποία αναμένεται να γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Οι ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει ότι θα επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία αν προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας για την απόκτηση των S-400. Ωστόσο η Τουρκία έχει απορρίψει τις προειδοποιήσεις αυτές και έχει δηλώσει ότι δεν θα υποχωρήσει. Οι σχέσεις μεταξύ των συμμάχων στο ΝΑΤΟ έχουν ενταθεί.

Σε δηλώσεις που έκανε πριν από τις συνομιλίες που αναμένεται να έχει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των Είκοσι (G20) στην Ιαπωνία, ο πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε επίσης ότι είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί ο πρώτος αντιδραστήρας στον πυρηνικό σταθμό του Ακουγιου ως το 2023.

G20: Συνάντηση Ερντογάν με Τραμπ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερντογάν αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Οσάκα, όπου διεξάγεται η σύνοδος της G20. Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος Πρόεδρος την ίδια στάση είχε κρατήσει και την Τρίτη (25/6) κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον βουλευτών του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην Αγκυρα. Τότε είχε πει χαρακτηριστικά ότι η Τουρκία δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω για τους s-400.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.