ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τσαβούσογλου: «Άκυρη οποιαδήποτε συμφωνία χωρίς εμάς στην Αν.Μεσόγειο – Οι Τούρκοι δεν εγκλωβίζονται»

Μ.Τσαβούσογλου: «Άκυρη οποιαδήποτε συμφωνία χωρίς εμάς στην Αν.Μεσόγειο – Οι Τούρκοι δεν εγκλωβίζονται»

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ συνέχισε την καθημερινή του συνήθεια εκτόξευσης απειλών και επιθετικής ρητορικής εναντίον της χώρας μας και της Κύπρου ακόμα και κατά τη διάρκεια μίας άσχετης επίσκεψης στο Λίβανο.

Σε λίγο θα του λένε… καλημέρα και θα λέει για τα πετρέλαια της Αν. Μεσογείου.

Οποιαδήποτε συμφωνία για τους ενεργειακούς πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο η οποία δεν περιλαμβάνει την Τουρκία και τους Τουρκοκύπριους είναι άκυρη και κενή περιεχομένου δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε και στο θέμα της έντασης που επικρατεί στο Ιντλίμπ της Συρίας, ξεκαθαρίζοντας ότι «οι Τούρκοι στρατιώτες δεν είναι εγκλωβισμένοι, ούτε μπορεί κάποιος να τους εγκλωβίσει».

Βέβαια οι εικόνες με του Σύρους στρατιώτες να βγάζουν σελφι και τος Τούρκους ταμπουρωμένους μέσα στο παρατηρητήριο αλλά δείχνουν…

Για το θέμα του προσφυγικού απηύθυνε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να συμμετάσχει στο φόρουμ που πρόκειται να οργανώσει η Τουρκία με το Λίβανο, την Ιορδανία και το Ιράκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στον Λίβανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.