ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτοιμα το 2020 τα τουρκικά S-400: «Στις 2 Ιανουαρίου τελειώνει η εκπαίδευση των Τούρκων χειριστών»

Έτοιμα το 2020 τα τουρκικά S-400: «Στις 2 Ιανουαρίου τελειώνει η εκπαίδευση των Τούρκων χειριστών»

Η εκπαίδευση των Τούρκων στρατιωτικών στον χειρισμό των S-400 ορίζεται από 1ης Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2020, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της αμυντικής βιομηχανίας Almaz-Antey, Γιαν Νοβίκοφ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Almaz-Antey προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση με αφορμή την επίσκεψη στην αεροδιαστημική έκθεση MAKS του Ρώσου προέδρου με τον Τούρκο ομόλογό του.

«Από 1ης Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η εκπαίδευση των Τούρκων στρατιωτικών ειδικών με την ολοκλήρωσή της (να αναμένεται) στα τέλη του έτους. Στις 2 Ιανουαρίου είναι το προγραμματισμένο τέλος της εκπαίδευσης. Ύστερα από αυτό, η Τουρκική Δημοκρατία θα μπορεί να χρησιμοποιεί το σύστημα S-400 υπό τον άμεσο χαρακτηρισμό της», είπε ο διευθύνων σύμβουλος.

«Είμαστε ανοικτοί για περαιτέρω συνομιλίες σχετικά με περαιτέρω παραδόσεις», πρόσθεσε.

Ο πρώτος γύρος παράδοσης των S-400 ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο, ενώ ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Τον Δεκέμβριο του 2017, Ρωσία και Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία για την προμήθεια του ρωσικού συστήματος S-400, προκαλώντας την αντίδραση των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τελευταίες δεσμεύτηκαν να αναστείλουν τη συμμετοχή της Άγκυρας στο πρόγραμμα των μαχητικών F-35, ενώ έχουν απειλήσει τη γειτονική χώρα, με την επιβολή κυρώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.