ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τα βρήκαν» Ρωσία-Τουρκία για την Ιντλίμπ- Μ.Τσαβούσογλου: «Δεν θα πειραχτούν τα παρατηρητήρια»

«Τα βρήκαν» Ρωσία-Τουρκία για την Ιντλίμπ- Μ.Τσαβούσογλου: «Δεν θα πειραχτούν τα παρατηρητήρια»

Άσχετα αν οι ειδήσεις για τα Su-57 και τα Su-35 έκαναν το μεγαλύτερο «γκελ» η έκτακτη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν δεν είχε ως κύριο αντικείμενο τα εξοπλιστικά αλλά τη Συρία και συκγκεκριμένα την περιοχή της Ιντλίμπ και τα τουρκικά παρατηρητήρια που υπάρχουν εκεί.

Τις τελευταίες βδομάδες έχουν δεχθεί επίθεση 3 τουρκικά παρατηρητήρια στην περιοχή με το ένα να βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας.

Όμως δεν είχαμε ακούσει σχεδόν τίποτα γι αυτό το θέμα μέχρι πριν λίγη ώρα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μελβούτ Τσαβούσογλου δήλωσε την Παρασκευή ότι η Ρωσία διαβεβαίωσε την Τουρκία ότι δεν θα γίνουν επιθέσεις στα τουρκικά παρατηρητήρια στην Ιντλίμπ.

Μιλώντας στο Όσλο, ο Mevlut Cavusoglu προειδοποίησε ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις από δυνάμεις της Ρωσίας και της Συρίας στην επαρχία Idlib εναντίον των τζιχαντιστών θα μπορούσαν να εξαπολύσουν ένα άλλο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ότι ο στρατός της Τουρκίας, ο οποίος υποστηρίζει αυτές τις τζιχαντιστικές ομάδες, θα εγκαταλείψει την περιοχή μόνο όταν βρεθεί μια πολιτική λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.