ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Τούρκοι προπαγανδίζουν ότι εμποδίζουν μετανάστες να φύγουν για την Ελλάδα (βίντεο)

Οι Τούρκοι προπαγανδίζουν ότι εμποδίζουν μετανάστες να φύγουν για την Ελλάδα (βίντεο)

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η τουρκική προπαγάνδα η οποία αμέσως μετά τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων ότι η Ελλάδα «απωθεί βιαίως μετανάστες και πρόσφυγες» πίσω στην Τουρκία, έκανε την εμφάνισή του -όλως… τυχαίως- βίντεο στο οποίο υποτίθεται η τουρκική ακτοφυλακή προσπαθεί να εμποδίσει μετανάστες να πάνε στα ελληνικά νησιά, γιατί οι… Έλληνες θα τους βυθίσουν.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε και σε συμβάν που έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου, φαίνονται δύο σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν ένα φουσκωτό που ξεκίνησε για την Ελλάδα.

Οι Τούρκοι τους φωνάζουν «μην πάτε στην Ελλάδα οι Έλληνες θα σας βυθίζουν», ενώ οι αλλοδαποί επιχειρούν να εμποδίσουν τα τουρκικά σκάφη, αλλά και κάποιοι αδιαφορώντας πλήρως για τη ζωή των παιδιών τους απειλούν να πετάξουν στη θάλασσα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.


Στο μεταξύ διακόσιοι είκοσι επτά νέοι αλλοδαποί έτοιμοι για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα πέρασαν στη Λέσβο σήμερα, από τα μεσάνυχτα έως τις 9:30, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Στη Λέσβο το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Σεπτεμβρίου, συνολικά έφτασαν 228 άτομα.

Στο βόρειο Αιγαίο, το Σάββατο πέρασαν 468 μετανάστες (208 στη Λέσβο, 126 στη Χίο και 134 στη Σάμο).

Την Κυριακή οι «ροές»(sic) ήταν μειωμένες με συνολικά 51 αφίξεις (20 στη Λέσβο και 31 στη Χίο).

Από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 2.241 αλλοδαποί 1.254 στη Λέσβο, 368 στη Χίο και 619 στη Σάμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και έπεται συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.