ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία ζητά από την ΕΕ να πληρώσει και για την «ζώνη ασφαλείας» στη Συρία

Η Τουρκία ζητά από την ΕΕ να πληρώσει και για την «ζώνη ασφαλείας» στη Συρία

Η Άγκυρα θα ζητήσει από την ΕΕ να πληρώσει τις εγκαταστάσεις που θα κατασκευαστούν στη “ζώνη ασφαλείας” στη βορειοδυτική Συρία. Εκεί η Τουρκία, υποστηρίζει ότι θα μεταφέρει πρόσφυγες και ζητά από την ΕΕ να πληρώσει την κατασκευή των χώρων φιλοξενίας τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Cumhuriyet , στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, έγινε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν αξιωματούχοι της τουρκικής προεδρίας, στελέχη της ΜΙΤ ,του Οργανισμού αντιμετώπισης καταστροφών,της Ερυθράς Ημισελήνου και της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet).

“Στη σύσκεψη αναφέρθηκε ότι το κόστος των εργασιών για την εγκατάσταση προσφύγων στη βόρεια Συρία πρέπει να αναληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους διεθνείς οργανισμούς”, ανέφερε η εφημερίδα, υπενθυμίζοντας και τις τελευταίες απειλές του Ερντογάν προς της Δύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.