ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η άμεση εναλλακτική λύση για το F-35 θα έρθει από την Ρωσία»… και θα είναι το Su-57!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η άμεση εναλλακτική λύση για το F-35 θα έρθει από την Ρωσία»… και θα είναι το Su-57!

O Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν επιβεβαίωσε αυτό που το pronews.gr είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα (διαβάστε σχετικά εδώ) ότι ο άμεσος αντικαταστάτης του F-35, θα έρθει από την Ρωσία και θα είναι μόνο ένα καλύτερο μαχητικό του F-35 (όπως το Su-57), όπως οι S-400 είναι καλύτεροι των Patriot!

Τότε σημειώναμε ότι:

«Εξαιρετικό αεροσκάφος το Su-35, ίσως το καλύτερο 4++ γενιάς. αλλά όχι αυτό που θα ικανοποιήσει τον τουρκικό μεγαλοϊδεατισμό.

Οι Τούρκοι δεν θέλουν να έχουν απλά τα καλύτερα οπλικά συστήματα (μια προμήθεια Su-35 από τη Τουρκία θα «έσβηνε» την ΠΑ σε συνδυασμό με τα S-400), θέλουν πλέον να έχουν… τα καλύτερα του κόσμου!».

Τώρα ο Ρ.Τ.Ερντογάν ανέφερε:

«Στην περίπτωση του F-35 θα αναζητήσουμε παρόμοια λύση με αυτή που επιλέξαμε μετά την άρνηση των ΗΠΑ να μας προμηθεύσουν Patriot και πήραμε τα S-400», αφήνοντας βέβαια να εννοηθεί πως η λύση αυτή θα είναι ρωσική, αλλά όχι το Su-35, αλλά το Su-57!

Γιατί εάν δεν είναι το Su-35 ένα μόνο μαχητικό απομένει και αυτό είναι το Su-57 το οποίο ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει πλέον εξαγωγική έκδοση η Ρωσία και το επέδειξε μάλιστα στον Ρ,Τ,Ερντογάν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μόσχα.!

Kαι o Ισμαήλ Ντεμίρ ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής βιομηχανίας, δήλωσε τα ίδια, τονίζοντας ότι μακροπρόθεσμος στόχος της Τουρκίας είναι το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος TF-X:

«Η καλύτερη εναλλακτική που έχουμε για το F-35 είναι το δικό μας μαχητικό το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος TF-X (πρόγραμμα MMU). Το Su-35 είναι ένα αεροσκάφος 4++ γενιάς το οποίο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κριθεί ως αντικαταστάτης του προγράμματος F-35 εάν η Τουρκία δεν προχωρήσει τελικά στην απόκτησή του», είπε πιο συγκεκριμένα ο Ντεμίρ, αφήνοντας να εννοηθεί βέβαια ότι το δικό τους μαχητικό θα είναι κατά πολύ καλύτερο απ;o το Su-35…


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.