Έκπληξη από Ρωσία: Έστειλε και το Su-57 στην Technofest

Έκπληξη από Ρωσία: Έστειλε και το  Su-57 στην Technofest

Το μαχητικό Sukhoi Su-57 της Ρωσίας προσγειώθηκε στην Τουρκία για την έκθεση Technofest 2019, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα, η Ρωσία είχε στείλει το μαχητικό αεροσκάφος Sukhoi Su-35 στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να συμμετάσχει και αυτό στην έκθεση αεροπορικής τεχνολογίας.

Η υπηρεσία τύπου της UAC πρόσθεσε ότι και άλλα ρωσικά αεροσκάφη – τόσο επιβατικά όσο και μαχητικά – αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες μέρες, αλλά δεν διευκρίνισαν τα μοντέλα τους.

Η στρατηγική συμμαχία Τουρκίας – Ρωσίας που ξεκίνησε με την αγορά των S-400 συνεχίζεται με τις δύο χώρες να στέλνουν μήνυμα στην Δύση πως μπορούν να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό της Τουρκίας από το πρόγραμμα των αμερικάνικων μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία στρατιωτικής-τεχνολογικής συνεργασίας της Ρωσίας δήλωσε κατά την διεθνή αεροδιαστημική έκθεση MAKS 2019 ότι Μόσχα και Άγκυρα μελετούσαν την αγορά ρωσικών μαχητικών αεριωθούμενων Sukhoi Su-35 και Su-57. Μετά την επίσκεψη του στην MAKS 2019 συντροφιά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμιρ Πούτιν, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν επεσήμανε ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα αγοράς των Su-35 και Su-57 αντί του F-35 των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.