ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα 28 επιθετικά ελικόπτερα ο ΕΣ, στα 52 ο τουρκικός Στρατός – Παρέλαβε ακόμη ένα Τ-129 ΑΤΑΚ

Στα 28 επιθετικά ελικόπτερα ο ΕΣ, στα 52 ο τουρκικός Στρατός – Παρέλαβε ακόμη ένα Τ-129 ΑΤΑΚ

Ακόμη ένα επιθετικό ελικόπτερο T-129 ATAK παρέλαβε ο τουρκικός Στρατός φτάνοντας στα 52 συνολικά. Αρχικά ο τουρκικός στρατός είχε υπό παραγγελία 51 ελικόπτερα, αλλά στη συνέχεια έδωσε και συμπληρωματική παραγγελία για 9 ελικόπτερα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 60.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα παραμένει στα 28 επιθετικά ελικόπτερα εκ των οποίων τα 9 AH-64D και 19 AH-64A+. Το θέμα της αντικατάστασης του ενός ελικοπτέρου AH-64D (καθώς υπήρχε εγγύηση) ΚΑΙ το οποίο καταστράφηκε από πυρκαγιά -χωρίς να υπάρχει καμία ευθύνη της ΑΣ- παραμένει ακόμη εκκρεμές (με άλλα λόγια έχει παραπεμφθεί στις καλένδες μέχρι να ξεχαστεί) καθώς προκύπτει ευθύνη της κατασκευάστριας εταιρίας.

Το ελικόπτερο ήταν εντελώς καινούργιο, δεν είχε συμπληρώσει ούτε καν 5 ώρες πτήσης και καταστράφηκε από «αστοχία» υλικού καθώς πήρε φωτιά η APU, λίγο μετά την παραλαβή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.