ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα κυριαρχήσουμε στην Α.Μεσόγειο – Εχουμε τεράστια πολεμική μηχανή που θα γίνει ακόμα ισχυρότερη»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα κυριαρχήσουμε στην Α.Μεσόγειο – Εχουμε τεράστια πολεμική μηχανή που θα γίνει ακόμα ισχυρότερη»

Την απόφασή του να ενισχυθεί ο τουρκικός Στόλος και συνολικά οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, μέχρι σημείου πλήρους κυριαρχίας στην Ανατολική Μεσόγειο, εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της ένταξης στο τουρκικό Ναυτικό της τέταρτης κορβέτας κλάσης Ada της TCG KINALIADA, χωρίς να συμμερίζεται τις ελληνικές απόψεις περί «επανεκκίνησης» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

«Οι πρόσφατες εξελίξεις στη Μεσόγειο δείχνουν πως πρέπει να είμαστε ισχυροί και στις θάλασσες», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, λέγοντας παράλληλα πως το ζήτημα των F-35 απλώς μας έκανε «Πιο αποφασιστικούς να κατασκευάσουμε τα δικά μας όπλα. Θα κατασκευάσουμε το δικό μας μαχητικό αεροσκάφος, όπως κάναμε με το UAV και τα επιθετικά ελικόπτερα T-129 ATAK. Ο καιρός είναι κοντά», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν, η Τουρκία είναι μία από τις 10 χώρες στον κόσμο που μπορεί να κατασκευάσει, να σχεδιάσει και να συντηρήσει πολεμικά πλοία, χρησιμοποιώντας τις δικές τις δυνάμεις.


Η νέα τουρκική κορβέτα διαθέτει τόσο το νέο σύστημα πληροφοριών μάχης ADVENT όσο και τους πυραύλους κατά στόχων επιφανείας Atmaca.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.