ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ. Ερντογάν κατά του Μ.Ακιντζί: «Ξεπέρασε τα όρια»

Ρ.Τ. Ερντογάν κατά του Μ.Ακιντζί: «Ξεπέρασε τα όρια»

Η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα, συνέχισε ο Ερντογάν, οφείλεται στους αγώνες της Τουρκίας και όχι τους δικούς του…

Ιδιαίτερα ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Τούρκος πρόεδρος από τις αναφορές του Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος επέκρινε την εισβολή στη Συρία.

Η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα, συνέχισε ο Ερντογάν, οφείλεται στους αγώνες της Τουρκίας και όχι τους δικούς του.

«Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η δήλωση του κ. Ακιντζί δείχνει ότι δεν γνωρίζει τα όριά του. Υπάρχει κάποιος άλλος στον κόσμο που μάχεται για λογαριασμό των Τουρκοκυπρίων, για να γίνει κράτος εκτός από εμάς; Κανένας!», είπε ο Τούρκος πρόεδρος. Και πρόσθεσε: «Ο Ακιντζί παρασύρεται προς ένα επικίνδυνο μέρος. Πρέπει να γνωρίζει τα όριά του. Ο ίδιος πρέπει να τα γνωρίζει. Το αξίωμά του δεν αποκτήθηκε με τη δική του δύναμη. Δημιουργήθηκε με βάση τον αγώνα της Τουρκικής Δημοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε παράλληλα την άποψη ότι ο τουρκοκυπριακός λαός θα του δώσει τις «απαραίτητες απαντήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.