ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βέλγιο: Ασταμάτητοι οι Τούρκοι – Παίχτες σε αγώνα της Κ10 χαιρετούν με τον στρατιωτικό χαιρετισμό (βίντεο – φώτο)

Βέλγιο: Ασταμάτητοι οι Τούρκοι – Παίχτες σε αγώνα της Κ10 χαιρετούν με τον στρατιωτικό χαιρετισμό (βίντεο – φώτο)

Ακαδημία ομάδας Τούρκων μεταναστών στο Βέλγιο χαιρέτισε στρατιωτικά και κινδυνεύει με καμπάνα!

Δεν έχει όριο η προπαγάνδα των Τούρκων για τη στρατιωτική εισβολή στη Συρία. Την ώρα που έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στην Ευρώπη με τον στρατιωτικό χαιρετισμό των παικτών της εθνικής Τουρκίας στα ματς των προκριματικών του Euro 2020, ένα περιστατικό στο Βέλγιο έρχεται να ενισχύσει τον σάλο.

Στρατιωτικά χαιρέτισαν ακόμα και παίκτες της Κ10 της Turkse FC. Η ομάδα αυτή ιδρύθηκε από Τούρκους μετανάστες και εδρεύει στην βελγική πόλη Μπέρινγκεν. Σε φωτογραφίες που ανέβασε ο σύλλογος στο twitter, στρατιωτικά χαιρετούν και παίκτες της Κ10, εκφράζοντας έτσι συμπαράσταση στην τουρκική εισβολή στη Συρία!

«Ας είναι η νίκη της ομάδας Κ10 ένα δώρο για τους στρατιώτες μας. Θέλουμε να τους κάνουμε και άλλα δώρα. Όσο είμαστε στη βροχή και το κρύο, θυσιαζόμαστε για την ύπαρξη του τουρκικού έθνους», ανέφερε ο σύλλογος σε μήνυμά του στα social media, προκαλώντας τις έρευνες από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο Βέλγιο, που μελετά ακόμα και την αποβολή της.

https://www.facebook.com/turksefc.beringen/posts/161511388266169

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου Μπασίρ Χαραμάτ, τόνισε ότι δεν βλέπει τον λόγο που έγινε τόσο μεγάλος σάλος για το θέμα: «Κάθε χρόνο παίρνουμε τέτοιες φωτογραφίες, ακόμα και αν δεν υπήρχε σύγκρουση Τουρκίας και Συρίας θα το κάναμε. Γιατί τόση ευαισθησία;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Αθλητισμού της Φλάνδρας Μπεν Βέιτς σχολίασε σχετικά: «Είναι ανήκουστο μικρά παιδιά να χρησιμοποιούνται για πολιτική και στρατιωτική προπαγάνδα. Η ομοσπονδία πρέπει να δράσει γρήγορα. Θα πολεμήσουμε για ξένες συρράξεις μέσα στα γήπεδά μας; Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τα παιδιά και όχι να τα χωρίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.