ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Προλειαίνει» το έδαφος για νέα επίθεση ο Χ.Ακάρ: «Οι μπάσταρδοι οι τρομοκράτες δεν έχουν ντροπή»!

«Προλειαίνει» το έδαφος για νέα επίθεση ο  Χ.Ακάρ: «Οι μπάσταρδοι οι τρομοκράτες δεν έχουν ντροπή»!

«Είναι ψέματα όσα γράφονται σχετικά με τη χρήση χημικών όπλων από εμάς. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν ούτε ένα γραμμάριο χημικών στη διάθεσή τους».

Αυτό δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ κατά την παρουσία του σε στρατιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο της Καισάρειας.

«Η ασφάλεια, τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας είναι πολύ σημαντικά ζητήματα. Σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να διακινδυνεύσουμε τα σύνορά μας και τους ανθρώπους μας στα νότια της χώρας.

Θα καθαρίσουμε την περιοχή και οι άνθρωποι που έχουν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους, θα επιστρέψουν στην ασφαλή ζώνη. Αυτό είναι ξεκάθαρο» τόνισε σε άλλο σημείο του λόγου του ο Ακάρ.

«Με αίσθημα ηρωισμού και με πολλές θυσίες, έχουμε πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει ως τώρα.

Μπορώ να πω πως έχουμε προχωρήσει πολύ πέρα από τις προβλέψεις και συνεχίζουμε. Το έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλο τον κόσμο πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Χρειάζεται να πούμε για άλλη μια φορά πως δεν αστειευόμαστε;» αναρωτήθηκε ο Ακάρ, ενώ εστίασε στο γεγονός πως «η Τουρκία έχει δείξει ευαισθησία σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, ώστε να μην βλάψει πολίτες.

Ορισμένοι μπάσταρδοι τρομοκράτες που δεν έχουν ντροπή, έβλαψαν παιδιά και γυναίκες στο Τελ Αμπιάντ” είπε.

«Ο μόνος μας στόχος είναι οι τρομοκράτες και επαναλαμβάνω πως είναι ψέματα όσα γράφονται για τη χρήση χημικών όπλων από την Τουρκία. Ο στρατός μας δεν έχει ούτε ένα γραμμάριο χημικών. Δεν θέλουμε να βλάψουμε πολίτες, θρησκευτικές δομές και ιστορικά μνημεία» πρόσθεσε ο Ακάρ.

Άλλοι πάντως έχουν άλλη άποψη για τα χημικά και τους αμάχους που έχουν εκτελεστεί απο τους μισθοφόρους της Άγκυρας.

https://twitter.com/vdcnsy/status/1185880033484836864


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.