ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Τσαβούσογλου για Ν.Τραμπ: «Θαυμάζει τον Ερντογάν γιατί πραγματοποιεί πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις»

Μ.Τσαβούσογλου για Ν.Τραμπ: «Θαυμάζει τον Ερντογάν γιατί πραγματοποιεί πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ως πρότυπο τον Ρ.Τ.Ερντογάν για την λαοφιλία του και για την ικανότητα τους να κάνει πολυπληθείς συγκεντρώσεις σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Ν.Τραμπ θαυμάζει τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πρόσφατη συγκέντρωση του στο Τέξας, ρωτώντας τον Ερντογάν πώς καταφέρνει να μαζεύει τόσο κόσμο στις ομιλίες του.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την συμφωνία για εκεχειρία 120 ωρών στη Συρία.

Ο Τραμπ είχε γνωστοποιήσει, μέσω Twitter, την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

“Μόλις μίλησα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν. Μου είπε πως υπήρχαν μεμονωμένα πυρά ελεύθερου σκοπευτή και όλμοι, που γρήγορα εξουδετερώθηκαν. Θέλει πολύ η κατάπαυση πυρός, ή η παύση, να λειτουργήσει.

Πολύ άσχημο που δεν υπήρχε αυτή η σκέψη πριν χρόνια… Υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές και μια πολύ καλή ευκαιρία για επιτυχία. Οι ΗΠΑ διασφάλισαν το πετρέλαιο, οι μαχητές του ISIS είναι διπλά σε έλεγχο από Κούρδους και Τούρκους και πληροφορούμαι ότι ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες είναι έτοιμες να επαναπατρίσουν τους τζιχαντιστές που κρατούνται στη Συρία. Αυτό είναι ένα καλό νέο, αλλά έπρεπε να το κάνουν από τότε που εμείς τους συλλάβαμε. Μεγάλη πρόοδος σημειώνεται!”, έγραψε σε αλλεπάλληλα tweets ο Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1186169964195131392

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.