ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ. Ερντογάν: «Θα συντρίψουμε τους Κούρδους που δεν θα απομακρυνθούν»

Ρ.Τ. Ερντογάν: «Θα συντρίψουμε τους Κούρδους που δεν θα απομακρυνθούν»

Σε νέο κρεσέντο προκλητικότητας επιδίδεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανεβάζοντας στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο.

Για πολλοστή φορά επιτίθεται στους Κούρδους, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του και πυροδοτώντας σφοδρή ανησυχία: «θα τους συντρίψουμε», τονίζει χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα σε Άγκυρα και Μόσχα για εκεχειρία 150 ωρών στη Συρία, ο Ερντογάν εμφανίζεται πολεμοχαρής.

Παρόλο που οι Ρώσοι στέκονται στο πλευρό των Κούρδων, η Τουρκία δεν κάνει πίσω. Αντιθέτως, ενισχύει την πολεμική ρητορική κατά των Κούρδων.

«Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμά της να συντρίψει τους μαχητές της κουρδικής πολιτοφυλακής αν δεν αποσυρθούν από ζώνη ασφαλείας στη βόρεια Συρία» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις κατηγόρησαν την Τουρκία ότι εξαπέλυσε επίθεση με στόχο τρία χωριά στη βορειοανατολική Συρία παρά την κατάπαυση του πυρός, όμως η Ρωσία ισχυρίστηκε πως η ειρηνευτική συμφωνία που επιτεύχθηκε αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερντογάν επέκρινε, δε, τους ξένους ηγέτες που συναντώνται με διοικητές της YPG, λέγοντας ότι οι κινήσεις αυτές εμποδίζουν τη μάχη κατά της τρομοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.