
Με το πλήρωμα της φρεγάτας του τουρκικού Ναυτικού TCG Gökçeada (F-494) στην ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή στην κυπριακή ΑΟΖ, που συνοδεύει εκεί τα τουρκικά γεωτρύπανα στις παράνομες γεωτρήσεις τους μίλησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελετή που διοργάνωσε απόψε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα για την εθνική επέτειο της 29ης Οκτωβρίου της χώρας του.
Κατά τον Ερντογάν, «Σε αυτά τα “εδάφη” στην ανατολική Μεσόγειο εμείς έχουμε δικαιώματα, έχουμε δικαιώματα στις θάλασσες.
Δεν έχουμε δουλειά εμείς εκεί που δεν έχουμε δικαιώματα;».
Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι έχει λήξει και η προθεσμία των 120 ωρών με τις ΗΠΑ και των 150 με τη Ρωσία.
“Αύριο θα κάνουμε συνομιλίες”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος χωρίς να αποκαλύψει αν θα συνεχιστεί η επιχείρηση στη Συρία.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε ζωντανή σύνδεση και με το Ρασουλάιν της Συρίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.