ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο κτύπημα από Άγκυρα σε Ουάσιγκτον: «Ούτε βήμα πίσω στους S-400 – Η συμφωνία δεν αλλάζει»!

Νέο κτύπημα από Άγκυρα σε Ουάσιγκτον: «Ούτε βήμα πίσω στους S-400 – Η συμφωνία δεν αλλάζει»!

«Ήξεις αφήξεις» από τον Τούρκο προεδρικό εκπρόσωπο İbrahim Kalın, ο οποίος σε δηλώσεις του μπέρδεψε ακόμη περισσότερο την ήδη περίπλοκη των τουρκικών S-400 σε σχέση με τα F-35.

Όπως είπε ο ίδιος “Τούρκοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι ξεκίνησαν να εργάζονται από κοινού για να εκτιμήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους S-400 και τα F-35, όπως είχαν συμφωνήσει ο Τούρκος και ο Αμερικανός πρόεδρος στην Ουάσιγκτον.”

Χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς ελπίζεται να καταφέρει αυτή η κοινή επιτροπή, ο Kalın είπε στη συνέχεια:

«Οιαδήποτε όμως σκέψη για υπαναχώρηση της Τουρκίας στο θέμα των ρωσικών πυραύλων είναι εκτός συζήτησης. Δεν εγκαταλείπουμε τα σχέδιά μας. Το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία».

Με λίγα λόγια Αμερικανοί και Τούρκοι αξιωματούχοι συνεδριάζουν για να μελετήσουν τις επιπτώσεις των S-400 στην λειτουργία τους σε κοινό επιχειρησιακό περιβάλλον με τα F-35, (εάν τα πάρει η Τουρκία), αλλά η Άγκυρα δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από την συμφωνία με τη Μόσχα!

Και όποιος καταλάβει… κατάλαβε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.