ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ξεκινήσαμε την αποστολή τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Λιβύη»!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ξεκινήσαμε την αποστολή τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Λιβύη»!

Την έναρξη αποστολής τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

«Τοποθετήσαμε αντιστράτηγο στη θέση του επικεφαλής των τουρκικών δυνάμεων Λιβύης. Οι τουρκικές δυνάμεις ξεκίνησαν σταδιακά την ανάπτυξή τους στη χώρα, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της νόμιμης κυβέρνησης. Παράλληλα κατασκευάζεται κέντρο διοίκησης και ελέγχου επιχειρήσεων», συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας ο Ερντογάν τόνισε:

«Θα μιλήσω με τον Πούτιν για την Λιβύη συμπεριλαμβανομένων και των μισθοφόρων της Wagner οι οποίοι βρίσκονται εκεί.

Σε ότι αφορά την Σαουδική Αραβία και τις αντιρρήσεις της για την συμφωνία με τη Λιβύη δεν μας ενοχλεί καθόλου. Στην πραγματικότητα δεν μας ενδιαφέρει καν η άποψή τους».

Παράλληλα ο Ερντογάν είπε για την συμφωνία με την Λιβύη:

«Είχαμε ξεκινήσει τις πρώτες προσπάθειες για την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Λιβύη Άπι εποχής Μ.Καντάφι. Δεν πρόκειται για κάτι το νέο, ή που ήρθε ξαφνικά.

Η συμφωνία είναι σε πλήρη σύμπνοια με τους διεθνείς νόμους.

Μπορούμε να πραγματοποιούμε αποστολές έρευνας και διάσωσης όπως και γεωτρήσεις στην περιοχή αυτή».

https://twitter.com/eha_news/status/1213897061730586626

https://twitter.com/MoroccanIndex/status/1213898448753311744


«Τα σχέδια των Ελλήνων και των Ελληνοκυπρίων να μας φυλακίσουν στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν αποτύχει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε άλλες δηλώσεις του για το θέμα, υποστηρίζοντας ότι «Κάποιοι δεν αντέχουν τη συμφωνία για καθορισμό θαλασσίων ζωνών μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερντογάν ανέφερε επίσης ότι «Η Τουρκία είναι ενάντια σε οποιαδήποτε ξένη επέμβαση στο Ιράκ και καταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ στη Βαγδάτη. Η Τουρκία δείχνει μεγάλη προσπάθεια για τη μείωση της έντασης ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.