Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την μη κλήση της Ελλάδας στην διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την μη κλήση της Ελλάδας στην διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη

Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια από το Μαρόκο, ο οποίος εξέφρασε τις ανησυχίες και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν κλήθηκε στη διάσκεψη αυτή.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε, μάλιστα και την απορία για τη μη κλήση και του Μαρόκου στη διάσκεψη του Βερολίνου. «Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί η Ελλάδα δεν αποτελεί μέρος της διαδικασίας και ακόμη περισσότερο, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί το Μαρόκο δεν προσκλήθηκε στο Βερολίνο, μετά απ’ όλη αυτή τη δύσκολη δουλειά που έχει κάνει», δήλωσε κατ’ ακρίβεια ο Έλληνας υπουργός.

Το Anadolu, μάλιστα, χρησιμοποιεί τις αντιδράσεις της αξιωματικής -κυρίως- αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να στρέψει τις ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση, στην οποία εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας, «χρέωσε» την απουσία της χώρας από τη διάσκεψη του Βερολίνου.

Το παράπτωμα ήταν καθαρά της Γερμανίας, η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία και απέστειλε τις προκλήσεις και προκλητικά «εξαφάνισε» την Ελλάδα παρά το γεγονός ότι έχει έννομο συμφέρον.

Αυτό βέβαια δείχνει και ποιος είναι πραγματικά απομονωμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.