ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Διεξάγεται έρευνα εις βάρος των πιλότων

Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Διεξάγεται έρευνα εις βάρος των πιλότων

Οι τουρκικές αρχές άρχισαν σήμερα έρευνα για ενδεχόμενη εγκληματική αμέλεια σε βάρος των δύο πιλότων του επιβατικού αεροπλάνου που κόπηκε στα τρία χθες, Τετάρτη, όταν προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Τούρκοι και δεκάδες άλλοι άνθρωποι να τραυματισθούν, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Η έρευνα, που άρχισε από την εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης σε βάρος των δύο πιλότων, αφορά ενδεχόμενη «αμέλεια η οποία επέφερε θανάτους και τραυματισμούς», μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT.

Η πληροφορία αυτή δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί αμέσως από το γραφείο του εισαγγελέα.

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 737 της ιδιωτικής τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus, κόπηκε στα τρία και έπιασε φωτιά χθες, αφού βγήκε από τον διάδρομο του διεθνούς αεροδρομίου Sabiha Gökçen που βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε 177 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα και προερχόταν από τη Σμύρνη, προσγειώθηκε σε κακές καιρικές συνθήκες τις οποίες οι αρχές είχαν επικαλεσθεί ως πιθανή αιτία του δυστυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.