ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία απέλασε Γερμανό πολίτη ως «μέλος τρομοκρατικής ομάδας»

Η Τουρκία απέλασε Γερμανό πολίτη ως «μέλος τρομοκρατικής ομάδας»

Στην απέλαση ενός Γερμανού πολίτη, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, προχώρησε την Τετάρτη η Τουρκία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας.

Η Άγκυρα δεν δημοσιοποίησε το όνομα του Γερμανού πολίτη, ή την οργάνωση στην οποία κατηγορείται ότι συμμετείχε.

Η Τουρκία κατηγορεί τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι δεν κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να επαναπατρίσουν και να δικάσουν τους πολίτες τους που συμμετείχαν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και ιδιαίτερα στο Ισλαμικό Κράτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στις αρχές του 2020 στη δημοσιότητα ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Suleyman Soylu, η Άγκυρα απέλασε κατά τη διάρκεια του 2019 τουλάχιστον 780 ξένους τρομοκράτες στις χώρες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.