ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ερντογάν προς Πακιστάν: «Δεν ξεχνάμε την στήριξή σας στον πόλεμο κατά των Ελλήνων το 1922»

Ερντογάν προς Πακιστάν: «Δεν ξεχνάμε την στήριξή σας στον πόλεμο κατά των Ελλήνων το 1922»

Ο Ερντογάν μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της βουλής και της γερουσίας στο Πακιστάν δήλωσε ότι “στο Πακιστάν ποτέ δεν αισθανόμαστε σαν να είμαστε σε ξένη χώρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο σπίτι μας. Βρισκόμαστε στο σπίτι μας και συναντιόμαστε μαζί σας. Μα αν δεν αγαπάμε εσάς, ποιους θα αγαπήσουμε;” αναφέρουν τα «Τουρκικά Νέα».

“Δεν ξεχνάμε την βοήθεια που έστειλε ο λαός του Πακιστάν κατά τον Εθνικό απελευθερωτικό μας αγώνα (ο πόλεμος με την Ελλάδα το 1919-22). Αντίστοιχα τώρα για εμάς είναι η περιοχή του Κασμίρ. Θα συνεχίσουμε την στήριξή μας στον αγώνα του Πακιστάν κατά της τρομοκρατίας.

Οι αδερφοί μας του Πακιστάν θέλω να είναι σίγουροι για τη φιλία της Τουρκίας και του τουρκικού λαού. Αυτό είναι για μας τώρα η περιοχή του Κασμίρ. Χτες ήταν το Τσανάκκαλε σήμερα το Κασμίρ, καμία διαφορά μεταξύ τους”, είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.