ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασλί Ερντογάν: H αυτοεξόριστη συγγραφέας από την Τουρκία – «Μια ακόμη σύλληψη θα σήμαινε τον θάνατό μου»

Ασλί Ερντογάν: H αυτοεξόριστη συγγραφέας από την Τουρκία – «Μια ακόμη σύλληψη θα σήμαινε τον θάνατό μου»

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις η Ασλί Ερντογάν καθώς αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Τουρκάλα συγγραφέας Ασλί Ερντογάν, που αθωώθηκε την Παρασκευή από τις κατηγορίες περί «τρομοκρατικών δραστηριοτήτων», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα της, καθώς «μια ακόμη σύλληψη θα σήμαινε για εκείνη τον θάνατο».

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορώ να επιστρέψω δεδομένων των κινδύνων να φυλακιστώ», σημείωσε σε μια τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, ενώ εξήγησε ότι όσα θα πει σε μια συνέντευξη ή αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε μια νέα δικαστική μάχη σε βάρος της.

«Μια ακόμη σύλληψη θα σήμαινε για εμένα τον θάνατο» υπογράμμισε.

Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης αθώωσε τη μυθιστοριογράφο από τις κατηγορίες της «απόπειρας επίθεσης στην ακεραιότητα του κράτους» και «συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση» και διέταξε την απόσυρση των κατηγοριών για «τρομοκρατική προπαγάνδα».

«Για να είμαι ειλικρινής, εξεπλάγην. Σχεδόν όλος ο κόσμος θεωρούσε ότι θα καταδικαστώ» επισήμανε η Ασλί Ερντογάν, που έχει επιλέξει να ζει αυτοεξόριστη στη Γερμανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω φθάσει ακόμη στο σημείο να το πιστεύω, όμως εάν δεν ήταν αυτή η υπόθεση, θα υπήρχε μια άλλη υπόθεση» εξήγησε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.