ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Άγκυρα ετοιμάζει «διπλό» κτύπημα σε Συρία και Λιβύη για να σταματήσει Άσαντ & Χάφταρ: Η Αθήνα απλώς κοιτάζει…

Η Άγκυρα ετοιμάζει «διπλό» κτύπημα σε Συρία και Λιβύη για να σταματήσει Άσαντ & Χάφταρ: Η Αθήνα απλώς κοιτάζει…

Η Άγκυρα ετοιμάζει διπλό κτύπημα για να επικρατήσει στην Ανατολική Μεσόγειο ετοιμάζοντας σχέδιο δολοφονίας του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ στην Λιβύη και μεγάλη επίθεση στην βόρεια Συρία για να ανακόψει την προέλαση του συριακού Στρατού προς την Ιντλίμπ.

Όποιος πιστεύει πως τα μέτωπα Συρίας και Λιβύης δεν «επικοινωνούν» μεταξύ τους, λανθάνει. Είναι το ίδιο απαραίτητα στους τουρκικούς σχεδιασμούς.

Την στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία την ανακοινώνει το καταριανό Al Jazeera: “Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ”.

Το τηλεοπτικό κανάλι Αl Jazeera που έχει έδρα το Κατάρ, που είναι ο μόνος ουσιαστικός σύμμαχος της Τουρκίας στην Μέση Ανατολή αναφέρει πως οι τούρκικες ένοπλες δυνάμεις, πραγματοποίησαν μεγάλη μεταφορά στρατευμάτων στην Ιντλίμπ και ότι “όλες οι αναφορές από την περιοχή καταδεικνύουν πως οι τουρκικές δυνάμεις ετοιμάζουν την επίθεσή τους.

Αυτά συμβαίνουν αφότου ο συριακός Στρατός επέβαλε την κυριαρχία του σε στρατηγικά σημεία όπως οι πόλεις Σαρακίμπ και Μααράτ”.

Ο συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλασή του στην Ιντλίμπ. Η πόλη της Μάαρετ Ελ Νουμαν, τέθηκε υπό τον έλεγχο του.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, έχει δηλώσει πως “η νίκη του στρατού του Ασαντ στην Ιντλίμπ είναι αναπόφευκτη” που σημαίνει πως δεν θα αφήσει η Μόσχα αβοήθητα τα κυβερνητικά στρατεύματα έναντι των τουρκικών δυνάμεων.

Σημειώνεται πως πλησιάζουν στα νότια της Αφρίν που ελέγχεται από τις τουρκικές δυνάμεις.

Στην Λιβύη η φιλοτουρκική κυβέρνηση του Σάρατζ, με τη βοήθεια του Ρ.Τ.Ερντογάν, σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Στρατάρχη Χάφταρ.

Αυτό αναφέρει ανάρτηση στον λογαριασμό του Twitter, που απηχεί τις απόψεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) και του Στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ.

Η ανακοίνωση, που έχει την ένδειξη «επείγον» και αναρτήθηκε χθες, αναφέρει:

«Ο GNA (σσ ο στρατός που υπάγεται στην κυβέρνηση της Τρίπολης υπό τον Σάρατζ) με τη βοήθεια του καθεστώτος του Ερντογάν, σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Στρατάρχη του Λιβυκού Εθνικού Στρατού Χάφταρ και αρκετούς άλλους υψηλόβαθμους αξιωματικούς».

Η ανακοίνωση επικαλείται «αναφορές πληροφοριών από πολλές χώρες».

Επιπλέον στην ίδια ανάρτηση επισυνάπτεται δήλωση του υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης Σάρατζ -που έγινε στην εφημερίδα Telegraph- και σύμφωνα με την οποία «κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο, θα πρέπει απλά να περιμένουμε μέχρι ο Στρατάρχης Χαλίφα πεθάνει».

https://twitter.com/LNA2019M/status/1229220554504314880

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.