ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ: Βίντεο από την τουρκική φάλαγγα που μπαίνει στην Ιντλίμπ

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ: Βίντεο από την τουρκική φάλαγγα που μπαίνει στην Ιντλίμπ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουρκικές δυνάμεις ξεκίνησαν πλέον επιθέσεις κατα συριακών θέσεων ενώ οι εικόνες είναι από τουρκικά Μ-60Τ και οχήματα MRAP Kirpi να κατευθύνονται κατά συριακών θέσεων την ίδια στιγμή που πυρά βαρέως πυροβολικού υποστηρίζουν τις επιθετικές ενέργειες.

Σε βίντεο εικονίζονται τουρκικά άρματα Μ-60 να εισβάλουν στην Συρία με τις επιχειρήσεις να διεξάγονται στο χωριό Nairab την ώρα που το τουρκικό πυροβολικό βάλλει κατά των δυνάμεων του Άσαντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι δυνάμεις ανταρτών που υποστηρίζει η Άγκυρα επιτέθηκαν στις συριακές δυνάμεις στην Ιντλίμπ. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είχε δηλώσει ότι οι διαπραγματεύσεις Μόσχας – Άγκυρας δεν προχωρούν καλά και πως ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με τις εν λόγω επαφές και πως μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία είναι θέμα χρόνου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.