ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πληροφορίες για τραυματισμό του Τούρκου διοικητή στη Λιβύη από βομβαρδισμό του LNA

Πληροφορίες για τραυματισμό του Τούρκου διοικητή στη Λιβύη από βομβαρδισμό του LNA

Στην Ιντλίμπ οι Ρώσοι με τον Άσαντ ”σφυροκοπούν” τις ΤΕΔ, ενώ ο Χαφτάρ με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης πραγματοποιεί επιθέσεις στην Τρίπολη.

Μάλιστα οι Τούρκοι παραλίγο να έχουν και μία σημαντική απώλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού που έλαβε χώρα πριν λίγες στο λιμάνι της Τρίπολης κατά τουρκικού σκάφους, είχαμε σαν αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του διοικητή των Τούρκων που βρίσκεται στην Λιβύη, Halil Soysal.

Ο Halil Soysal έχει συμμετάχει ως διοικητής σε συγκρούσεις κατά των Κούρδων, αλλά και σε επιχειρήσεις εντός της Συρίας.

Μάλιστα έχει και το παρατσούκλι το Μάυρο Νύχι, ενώ θεωρείται σκληρός και ταυτόχρονα άνθρωπος του Ερντογάν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ήταν στο παρελθόν και διοικητής της 2ας Ταξιαρχίας Καταδρομών (Μπολού).

Την ίδια στιγμή τα ΗΑΕ στέλνουν νέες ενισχύσεις στον Χαφτάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.