ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στις 5 Μαρτίου συναντιούνται Πούτιν-Ερντογάν για την Ιντλίμπ

Στις 5 Μαρτίου συναντιούνται Πούτιν-Ερντογάν για την Ιντλίμπ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν στις 5 Μαρτίου ο πρόεδρος της Τουρκίας όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ρωσική αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί την Τουρκία αύριο, Τετάρτη, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι εξελίξεις γύρω από το Ιντλίμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις 5 Μαρτίου έχει προταθεί και η διεξαγωγή τετραμερούς συνόδου, με τη συμμετοχή των ηγετών της Τουρκίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει οριστικοποιηθεί το «ραντεβού» των τεσσάρων ηγετών.

«Ο πρόεδρος Πούτιν υποστηρίζει τη διεξαγωγή συνόδου. Η σύνοδος, φυσικά, θα γίνει μόλις οι τέσσερις (σ.σ. ηγέτες) συμφωνήσουν για το πρόγραμμα» δήλωσε πρόσφατα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η ένταση στην περιοχή της βόρειας Συρίας κλιμακώθηκε σημαντικά τις προηγούμενες εβδομάδες, μετά την έναρξη αντιτρομοκρατικής επιχείρησης της Δαμασκού στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χαλέπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για παραβίαση των συμφωνιών εκεχειρίας, με τη Δαμασκό να απορρίπτει τις κατηγορίες, υπεραμυνόμενη του δικαιώματος αυτοάμυνας εναντίον των τρομοκρατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.