ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H Άγκυρα δημοσίευσε βίντεο με τις αεροπορικές επιθέσεις της κατά του συριακού Στρατού

H Άγκυρα δημοσίευσε βίντεο με τις αεροπορικές επιθέσεις της κατά του συριακού Στρατού

Στις 28 Φεβρουαρίου, η Τουρκία κυκλοφόρησε βίντεο επιθέσεων των ενόπλων δυνάμεών της στις θέσεις του Συριακού Στρατού κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σαν απάντηση στις επιθέσεις στις οποίες σκοτώθηκαν τουλάχιστον 33 Τούρκοι στρατιώτες την προηγούμενη ημέρα.

Δεν είναι σαφές εάν τα βίντεο παρουσιάζουν συγκεκριμένα τις επιθέσεις που πραγματοποίησε η Τουρκία ως απάντηση για τους σκοτωμένους στρατιώτες της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, η οποία ανέφερε ότι ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακαρ δήλωσε ότι 309 στόχοι “εξουδετερώθηκαν”.

Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Άγκυρα παρέχει κάποιου είδους αποδεικτικά στοιχεία ότι ασκεί οποιαδήποτε στρατιωτική δραστηριότητα και μπορεί να έχει προκαλέσει πραγματικές απώλειες στον Συριακό Στρατό.

Οι προηγούμενοι ισχυρισμοί ότι σκοτώθηκαν συνολικά 531 Σύριοι στρατιώτες, ως σωρευτικός αριθμός ισχυρισμών από δηλώσεις του Twitter και του υπουργείου Άμυνας, συνοδεύονται από ευρεία επαναληπτική δήλωση, χωρίς καμία απόδειξη.

Φαίνεται ότι τα βίντεο δείχνουν ότι έχουν γυριστεί γύρω από το Σαρακίμπ.

Τα βίντεο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, δείχνουν αεροσκάφη σε πλήγματα ακριβείας, καθώς και βομβαρδισμούς που πραγματοποιούνται σε στόχους του “καθεστώτος”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.