
Απαγορεύονται πλέον οι επισκέψεις πολιτών στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση λόγω του φόβου του κορωνοϊού.
Αυτό στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού της Τουρκίας και μετά την ανακοίνωση του δεύτερου κρούσματος.
Υπολογίζεται ότι πέντε με οκτώ χιλιάδες πολίτες εισέρχονται στον χώρο του τουρκικού κοινοβουλίου ημερησίως, σύμφωνα με την εφημερίδα Γενί Σαφάκ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.