ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Μέχρι και ηχητικό μήνυμα στα κινητά των Τούρκων στέλνει ο Ρ.Τ. Ερντογάν (βίντεο)

Κορωνοϊός: Μέχρι και ηχητικό μήνυμα στα κινητά των Τούρκων στέλνει ο Ρ.Τ. Ερντογάν (βίντεο)

Ηχητικό μήνυμα διάρκειας δύο λεπτών έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα μηνύματα των Τούρκων, καλώντας τους να μείνουν σπίτι, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

​Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ηχογράφησε μήνυμα που παροτρύνει τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να μην δέχονται επισκέψεις στο πλαίσιο της προσπάθειας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το μήνυμα έλαβαν στο κινητό τους όλοι πολίτες άνω των 50 ετών.

«Βρισκόμαστε σε ένα αμείλικτο αγώνα κατά του κορωνοϊού» ακούγεται να λέει ο Ερντογάν στο τέλος του μηνύματος διάρκειας δύο λεπτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μήνυμα διαρκεί 2 λεπτά και έχει ακουστεί τουλάχιστον 4 εκατομμύρια φορές από αντίστοιχους συνδρομητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.