ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άνθρακας αποδείχθηκε ο «θησαυρός» του Ρ.Τ. Ερντογάν – Παραγγέλνει τεστ για κορωνοϊό από Κίνα

Άνθρακας αποδείχθηκε ο «θησαυρός» του Ρ.Τ. Ερντογάν – Παραγγέλνει τεστ για κορωνοϊό από Κίνα

Μάλλον το «θαυματουργό» διαγνωστικό τεστ της Τουρκίας κατά του κορωνοϊού δεν αποδείχθηκε… λίρα 100. Πριν από λίγες ημέρες καμάρωνε ότι έδινε αποτέλεσμα σε μόλις 90 λεπτά, όμως πλέον αποφάσισε να παραγγείλει τεστ από την Κίνα.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, τη Δευτέρα έρχεται στην Τουρκία το πρώτο φορτίο μισού τόνου βάρους με διαγνωστικά κιτ από την Σαγκάη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η Τουρκία προχώρησε σήμερα σε ενίσχυση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αναστέλλοντας τη διεξαγωγή πτήσεων προς 46 ακόμη χώρες και απαγορεύοντας τις εκδρομές στο δάσος, όπως και τα μπάρμπεκιου, καθώς ο αριθμός των περιστατικών μόλυνσης από τον COVID-19 σχεδόν διπλασιάζονταν καθημερινά και επί μία εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.