ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιστοσελίδα πουλά προσευχές για τον κορωνοϊό, για εύρεση εργασίας αλλά και για βελτίωση της εpωτικής ζωής

Ιστοσελίδα πουλά προσευχές για τον κορωνοϊό, για εύρεση εργασίας αλλά και για βελτίωση της εpωτικής ζωής

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ιστοσελίδα πουλά προσευχή για τον κορωνοϊό, έναντι 20 λιρών.

Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ανάλογα με την δωρεά σου προφυλάξου από τον ιό και προφύλαξε και τους αγαπημένους σου! Ο κορωνοϊός έχει αρχίσει και εμφανίζεται στην χώρα μας. Αν θέλεις να προστατευτείς και να προστατεύσεις την οικογένεια σου, χρειάζεσαι αυτήν την προσευχή. Όσο μεγαλύτερη η δωρεά, τόσο μεγαλύτερη η προστασία σου, ενώ σε γλυτώνει και από άλλες αρρώστιες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια ιστοσελίδα πουλά «Προσευχή βελτίωσης της σεξοuαλικής απόδοσης», «Προσευχή εύρεσης εργασίας», «Προσευχή απόκτησης αυτοκινήτου», «Προσευχή για τον πόνο στην μέση», «Προσευχή σωτηρίας από βάσανο», «Προσευχή σωτηρίας από χρέη» και «Προσευχή εισόδου στον παράδεισο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.